fbpx

5 barvnih trendov za letošnjo pomlad

Komaj čakamo, da bomo lahko odvrgli sive puloverje, črne plašče in volnene šale.

Da bomo v pomlad zakorakali v trendu, vam predstavljamo pet barv letošnje pomladi, ki bodo popestrile vaš stil in vsakdan.

1. Strastno rdečaRdeča je barva življenja in moči. Nosijo jo strastne, čutne in odločne ženske. Ker je rdeča že sama po sebi samozavestna, lahko svojemu stajlingu dodate samo par Cube uhanov, ki poudarijo vašo odločnost.

2. Denim modra Modra barva vpliva na človekov razum, zato so tisti, ki nosijo modro veliko bolj sproščeni, mirni in prilagodljivi. K modri barvi lahko kombinirate skoraj vse barve, najbolje pa se ji poda siva. Zipp sprehodnica z dodatkom modre bo tako odlična izbira.

3. Koralno roza Koralna barva v kombinaciji z nežno roza simbolizira romantiko, nežnost in ljubezen. Vašemu stilu bo dodala eleganco, ki je idealna za ljubeče večere. Obvezni dodatek koralnemu videzu je Večernica v belo – rožnati kombinaciji.

4. Opojno rumena Rumena je barva sonca. Je najbolj živahna in optimistična med barvami. Najbolj se poda tistim, ki so radoživi, ustvarjalni in pozitivni. Da jo malenkost umirimo pa vendar ohranimo njen blesk, priporočamo črno Vinyl ogrlico.

5. Zasanjano bela Pomladi si ne predstavljamo brez bele. Bela barva je barva čistosti, enostavnosti in mirnosti, zato je fino, da jo kombiniramo z močnejšimi in živahnejšimi barvami. Če izberemo belo majico s potiskom, čez njo pa enostavno jakno, ji lahko dodamo le pisano broško in casual dnevni videz je gotov. 

Predvsem pa nosite barve, v katerih se počutite samozavestno, udobno in prijetno. Pa četudi niso po zadnjih modnih trendih 😉

Tjaša

Prijavite se na Poppy novičke.

S prijavo na Poppy novičke dovoljujem uporabo osebnih podatkov skladno s Pogoji poslovanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja