fbpx

O nas

Moja zgodba je nastala nekje med izgorelostjo in skrbjo zase. Ko je po 11 letih službe v oglaševanju telo odpovedalo, sem se odločila, da začnem ustvarjati. Nikoli nisem znala šivati, sem pa vedno želela nositi nekaj, kar bi bilo posebno in kar bi moji osebnosti dalo pečat. In se je začelo.
V domači kuhinji, ob slabi svetlobi, zvečer, ko sta otroka zaspala. 

Imela sem srečo, da imam čudovito taščo, z neverjetnim potrpljenjem in smislom za natančnost. Najprej šivanje naravnost, potem šivanje okroglin, kombiniranje barv,… zdelo se mi je, da nikoli ne bom temu kos. Pa sem vztrajala in s trmo ter močno voljo sešila izdelke, na katere sem danes neizmerno ponosna.

Ustvarila sem si lastno delavnico, kjer je poleg ustvarjalnosti doma tudi ogromno ljubezni, predanosti in topline. Nastala je unikatna in drugačna blagovna znamka Poppy.

Moje življenje se je postavilo v prave smernice. Delam tisto kar me izpolnjuje, hkrati pa sem lahko tudi mama dvema krasnima sončkoma ter žena čudovitemu moškemu, brez katerega si svojega življenja ne znam predstavljati. Najlepše je, ko se stvari postavijo na svoje mesto. In pri meni so se.